štvrtok 28. januára 2016

Spread Your Wings





Hovorí sa, že umelci majú okrídlenú dušu a ich fantázia nemá hranice. Počas tvorenia tohto projektu som stále rozmýšľala o tom, že každý sen sa môže stať skutočným, ak človek naberie odvahu.

Mowi sie, ze artysci maja uskrzydlona dusze i ich wyobraznia nie ma granic. Podczas tworzenia tego projektu ciagle myslalam o tym, ze kazde marzenie moze stac sie realnym, kiedy nabierze czlowiek odwagi.

It is said that artists have winged souls and their imagination has no limitsWhen creating this project I kept thinking about the fact that every dream can becomereal when we gain some courage first.




Život je ako tieto krídelká, z každého momentu sa môžeme tešiť, vnímať ho, skladať kúsok po kúsku a na konci životnej cesty si povedať: "To bolo ale krásne!"

Zycie jest jak te skrzydelka, kazdym momentem mozna sie cieszyc, dostrzegac go, skladac kawalek po kawalku i w koncu drogi zyciowej sobie powiedziec: "Alez to bylo piekne!"

Life is like those wings, you can be happy in every moment, trying to see your happiness, put your life together piece by piece and at the end you can say, "Wow,it was beautiful!"


Krídelká sú z ručne vystrihovaných pierok a doplnky ako kľúč, zámok, vreckové hodinky tu nie sú náhodou, znamenajú pominuteľnosť ľudského života.

Skrzydelka sa z recznie krojonych piórek papierowych i dodatki jak klucz, zamek, zegarki kieszonkowe - to nie przypadek, znacza przemijanie ludzkiego zycia.

The wings are made from hand-sliced paper feathers. All the embellishments here such as key, lockpocket watches are here for a reason - the importance of the transience of human life.








9 komentárov:

  1. Blows my mind, beautiful in every sense!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och! Wow! Celý článok je nádherne spracovaný ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh, this is so beautiful, in so many ways! <3 I had to come back and look. Thank you for sharing.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Przepiękne skrzydła! I jak pięknie wszystko to opowiedziałaś!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skrzydła efektowne.
    Co do marzeń to takie zaklinanie rzeczywistości. Marzę o tym, by być wysokim blondynem. To marzenie też może być realne, jeśli tylko zechcę?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasne ze to marzenie moze byc realne... ale ty tego tak naprawde nie chcesz, prawda?

      Odstrániť