utorok 1. júla 2014

Cold layout

Plánovala som layout do challenge, ale až keď bol hotový, zistila som, že som zabudla pridať prírodný motív, čo bolo jednou z podmienok súťaže :( Takto to vyšlo a ja idem robiť ďalší.

Mialam plany stworzyc layout do challenge, ale tuz po zrobieniu zdjec zauwazylam, ze zapomnialam dodac naturalny motyw, ktory byl jednym z warunków wyzwania :( Wyszedl taki i ja ide zrobic kolejny.






Credit:
 paper Cold Country As It Was Before by 7 Dots Studio, paper napkin by BoBunny, stickers Wonderland by 7 Dots Studio, resin embellishments Gears by Prima Marketing, metal clip by Prima Marketing, project life cards Snapshots & Archived WeR Memory keepers, stencil Tessatina by Memory Box, stamps by Wycinanka, Tim Holtz, Prima Marketing, Joy! Crafts, Graphic45, gesso white by Lefranc & Bourgeois, spray mist Color Bloom cobalt by Prima Marketing, color shine white & teal by Heidi Swapp, ink Ecoline turqoise blue by Talens, acrylic paint deep sea & wedding cake by Martha Stewart, modeling paste by Lefranc & Bourgeois, Ink pad black soot by Ranger, photo of my son Maxim

4 komentáre:

  1. Jaki piękne kolory - chłopięce :) widać taki miał wyjść !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka tak to to je úžasnéééé, aj ja chcem také vedieť!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mirka, ďakujem veľmi krásne, recept na to nemám, každý musí v technikách nájsť sám seba. Je to predovšetkým o pocitoch a fantázii.

      Odstrániť