nedeľa 11. mája 2014

Minialbum Allstar

V piatok 9.5.2014 som sa zúčastnila kurzu online na Scrapbutik TV. Kurz "Minialbum" viedla Encza. Jej album mi vyrazil dych a tak som sledovala, zapisovala a skladala a lepila po kúsku ten svoj. Skvelé inštrukcie, príjemný hlas, šikovné ruky, cit pre detail - to všetko sa mixovalo v 2,5-hodinovej prechádzke papierovou rozprávkou. A tu je výsledný efekt:

W piatek 9.5.2014 uczesniczylam  w online warszatach Enczy na Scrapbutik TV. Bylam zauroczona jej praca, wiec podgladalam, zapisywalam i zaginalam oraz kleilam po kawalkach ten swoj. Wspaniale instrukcje, mily glos, zdolne rece, dobrane szczególy - to wszystko miksowalo sie w 2,5-godz. trwajacej  papierowej bajce. I tutaj koncowy efekt: 









Credit: 
papers & stickers Allstar by Prima Marketing, foam alphabet by American Crafts, vintage trinkets by Prima Marketing, die-cuts stars by Wycinanka, button by Lemon craft, metal element industrial lamp Ingvild Bolme, wax twine, burlap twine, brad copper dolina Teczy, Alphabet sticker Engraver by Prima Marketing,  brad strips  Lifetime by Prima Marketing, rub-ons Number by Tim Holtz, rub-ons Little man by Kaisercraft, photo of my son Maxim

12 komentárov: