sobota 3. mája 2014

... because I´m scrappy!

Každý, kto miluje scrapbooking, nožničky, papier, pečiatky, raznice a  iných drobností s tým spojených, má dnes svoj sviatok. Áno, dnes je medzinárodný deň scrapbookingu! Preto prajem tvorivým dušičkám všetko najscraplepšie, kreatívne nápady, elán pri práci, vždy dostatok materiálu, trpezlivosť, inšpiráciu a predovšetkým ČAS na to všetko :)

Kazdy, kto kocha scrapbooking, nozyczki, papier, stempelki, dziurkacze i wiele innych drobiazgow z nimi zwiazanych, dzisiaj celebruje swoje swieto. Tak, dzis jest Miedzynarodowy dzien scrapbookingu! Dlatego zycze zdolnym duszyczkom wszystkiego najscraplepszego, kreatywnych pomyslow, checi do pracy, zawsze dostatku materialu, cierpliwosci, inspiracji i przedewszystkim CZASU do tego wszystkiego :)


Ja celebruje tym vintage projektem dla UHK Gallery:



Credit: 
papers Mushrooms Portabella by UHK Gallery, Hot & Cold Chocolate by UHK Gallery, key hole Ingvild Bolme, brad Life Time by Prima Marketing, stamps Backround by Tim Holtz, sticker by 7 Dots Studio, stamp Number by Prima Marketing, butterfly brown by UHK Gallery, metal numbers by Prima Marketing,  stamp Script by Viva decor, stamp Secret Garden by Graphic45, mask Murek by Stempell & Kartoon, acrylic paint burnt sienna by Lefranc & Bougeois, Silks acrylic glaze iridescent gold, burlap flower & button by me, Glimmer Mist Vanilla Breeze Tattered Angels, brads Dolina Teczy, photo - old postcard from Paris

A na záver malý výlet do raja... because I´m scrappy!
I na koniec mala wyciecka do raju... because I´m scrappy!



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára