streda 5. februára 2014

The men´s things

Už dávno som chcela vyskúšať urobiť LO v nevýraznej koloristike, kde by som vnímala len svetlo a tmu. Výborne sa na to hodili papiere UHK Gallery Holmes in love Moriarty (ako tmavý podklad) a Pastel Six. Nakukla som do mužského sveta a spojila som trochu typografiu s doodlovaním a pečiatkami. Ak by ste však hľadali element vpravo hore, museli by ste zájsť do našej pivnice :)

Juz dawno chcialam stworzyc LO w nie wyrazistej kolorystyce, w ktorej dostrzegalabym tylko swiatlo i ciemno. Wspaniale do tego pasuja papiery UHK Gallery Holmes in love Moriarty (cieme tlo) a Pastel Six. Zerklam w meski swiat i polaczylam troche typografie z doodlowaniem i stempelkami. Ale gdyby chcialiscie znalesc element na górze po prawej stronie, musialibyscie iść do naszej piwnicy.


Tu sú detaily:
Tutaj szczególy:








Credit: paper Pastel SIX by UHK Gallery, paper Holmes in love MORIARTY by UHK Gallery, mask Sunrise Sunset Checker by Prima marketing, Silky paper Madame Payraud´s by Docrafts, paper napkin, die-cuts by Wycinanka s.c., stamps by Wycinanka, Graphic 45, Viva decor, acrylic colour white & black by Lefranc&Bourgeois, gesso black, Rub-ons Tim Holtz idea-ology Numbers, Mixative snow cap by Ranger, water pipe parts by Prima marketing, flowers Charcoal by Docrafts, roses by Marianne design, Glimmer Mist Silver Sugar Tattered Angel, black marker Edding

Pozdravujem!
Pozdrawiam!

1 komentár:

  1. Janka je to uzasne...ty si s papierom velmi dobry kamarat ... je to vidiet, ze to robis s laskou, pa Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť