utorok 25. februára 2014

Svadba z dávnych čias/ Ślub z dawnych lat

Všetci budeme raz v bode, keď budeme často spomínať na mladosť. Kamarát mi dal svadobnú fotku svojej starej mamy a poprosil ma o projekt. Pri ukladaní papierika na papierik som premýšľala, ako tento pár putoval životom, či vek je vidieť iba na bielom vlase a vráske alebo oči a úsmev hovoria všetkým: "To sme my, máme dvadsať a celý život pred sebou!"
Wszystcy pewnego dnia bedziemy wspominac swoja mlodosc. Przyjaciel oddal mi slubne zdjecie swoich prarodziców i poprosil mnie, zebym zrobila projekt. Przy ukladaniu papierka na papierek myslalam o tym, jak ta para przekluwala zyciem, jesli wiek widac tylko na bialym wlosie i marszczkach albo oczy i usmiech mówia wszystkim: "To my, mamy dwadziescia i cale zycie przed soba!"

Tu je výsledné a veľmi príjemné šaškovanie s papierom a farbami (a aj zopár detailov):
Tutaj skonczona i bardzo przyjemna zabawa z papierem i farbami (i pare szczegól):





Credit: Paper Cold Country Forgotten by 7 Dots Studio, papers Laboratorie Tim Holtz, gesso white by Ranger, masks Clocks and Checker by Prima Marketing, silicone stamp Script by Wycinanka, silicone stamps Illumination by 7 Dots Studio, stickers Cold Country and Wonderland by 7 Dots Studio, rub-ons by Tim Holtz, rubber stamp by IndigoBlu, rubber stamp AladinE, mixativ Snow cap by Ranger, alcohol ink Pitch black and rust by Ranger, glimmer mist Aged Brick Tattered Angels, flowers by Prima Marketing, wax twine, water pipe by Prima Marketing, burlap ribbon, acrylic colour white by Lefranc and Bourgeois, coffee, photo by my friend

Zachovajme si mladosť napriek nekompromisnému pribúdaniu rôčkov, často sa usmievajme, navštevujme suseda, vytvárajme si kamarátske putá. Ako raz povedal Thierry Ebam: "Narodili sme sa preto, aby sme žili, nie preto, aby sme čakali na smrť v luxusnej čakárni."

Zachowajmy sobie mlodosc naprzeciw wieku, czesto usmiechajmy sie, odwiedzajmy sasiada,  szukajmy przyjaciel. Bardzo podobaja mi sie slowa Thierry Ebama: "Urodzilismy sie dlatego, zeby zyc, nie dlatego, zeby czekac na smierc w luksusowej poczekalni."

2 komentáre:

  1. To jest cudowne, wspaniały klimat stworzyłaś. Chciałabym tak umieć... Pozdrawiam

    OdpovedaťOdstrániť