štvrtok 11. augusta 2016

Zamilovaný Holmes


Obľúbené čaje našich blízkych nenájdeme vždy v obchode darčekovo zabalené. Je pravda, že luxusnej krabičke možno niektorí dajú prednosť, ale ručná práca je ručná práca. Preto ak máte staršiu plechovú krabičku od čaju, môžete ju použiť ako balenie na čajíky z obyčajnej krabičky.

Ja som na jej ozdobenie použila výlučne papiere a papierové pásy z kolekcie Holmes in love od UHK Gallery. Vovnútri sú tagy vystrihnuté z papierov. Sú pospájané vždy po 2ks šnúrkou od čajového vrecúška, ktoré je medzi nimi. 
Takto obdarovanému zostanú nielen obľúbené chute na jazyku, ale aj pekný darček v podobe krabičky s tagmi.


Ulubione herbatki bliskich nie zawsze znajdziemy na polkach sklepu w opakowaniu prezentowym. Choć niektorzy wola luksusowe pudelko, reczna robotka jest reczna robotka. Dlatego jezeli posiadacie blachowe pudelko po herbatce, mozecie uzyc go do zapakowania woreczkow herbatki z zwyklego pudelka.

Ja uzylam do ozdobienia wylacznie papiery i papierowe pasy z kolekcji Holmes in love producenta UHK Gallery. W srodku sa tagi wyciete z papierow. Polaczone sa po 2 sztuki sznurkiem z woreczka, ktory jest miedzy nimi.
Obdarzonemu zostaja nie tylko ulubione smaki na jezyku, ale tez piekny prezent - pudelko z tagami.











2 komentáre: