utorok 9. augusta 2016

Víkendový workshop





Spomienky na tieto krásne chvíle mi stále nedovolia vrátiť sa do reality. V spoločnosti talentovaných dievčat sme strávili celý víkend, tvorili a tvorili, učili sa, oddychovali a klábosili. Niektoré aj celú noc. Snom každej scraperky je zúčastniť sa takejto udalosti, pretože tu stretneme osoby rovnako šialené, milujúce scrapbooking, veselé a v takejto spoločnosti naozaj únava odchádza a vzájomne sa nabíjame pozitívnou energiou.

Ďakujem všetkým zúčastneným, ale aj tým, ktorí stáli v pozadí tohto projektu. Aj našim manželom a deťom, že to bez nás zvládli celkom pekne. :)
A teraz bez slov zopár nie celkom kvalitných fotiek.


Wspomnienia na te piekne chwile ciagle nie pozwalaja mi wrócic do realu. W towarzystwie utalentowanych dziewczyn spedzilismy caly weekend, tworzyli i tworzyli, uczyli sie, relaksovali i gadali. Niektore nawet cala noc. Marzeniem kazdej scraperki jest uczestniczyc takiego wydarzenia, dlatego, ze spotykamy osoby tak samo szalone, kochajace scrapbooking, wesole i w takim gronie zmeczenie naprawde odchodzi i wzajemnie ladujemy sie pozytywna energia.

Dziekuje wszystkim uczestnikom oraz wszystkim, ktorzy poparli ten projekt. Równiez naszym malzonkom i dzieciom za to, ze tak swietnie sobie bez nas radzili. :)
I teraz poogladajcie pare zdjec (przepraszam za jakosc).





















































 




V čase, keď sa nespalo, dali si kočky aj ATC maratón :) Pozrite, aké skvelé kartičky vytvorili! Noc má svoju moc!

W czasie, kiedy dziewczyny nie mogli zasnac, zrobili sobie ATC maraton :) Zobaczcie, jakie swietne ATCiaki stworzyly! Noc ma swoja moc!









Čoskoro sa stretneme znova a bude to bomba, garantujem!

W krótkim czasie spotkamy sie znow, i bedzie to bomba, garantuje!




12 komentárov:

  1. Janko i ja dziękuję za całe dwa dni :) wiem, że będzie jeszcze mnóstwo warsztatów i przeróżnych spotkań tego typu, ale nigdy nie będzie już tego co przeżyłyśmy tam i wtedy przez te dwa twórcze wspaniałe dni, nigdy nie będzie tak samo. To był wyjątkowy czas, polsko - słowackie spotkanie i poznanie się nawzajem <3
    Jak napisał polski poeta Edward Stachura "Przeklęty bądź, ze­garze, w którym czas nie może być cofnięty".

    ps. a zdjęcia są piękne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dorotko, kiedy dziewczyny mi wyszla, to dodam jeszcze....i dziekuje za przemile slowa, jestes kochana!

      Odstrániť
  2. Bolo to čarovné, radosť z tvorby a túžba po nových skúsenostiach sálala z každého miesta... pri týchto záberoch to prežívame každá znova... Ďakujem! Všetkých pozdravujem a do skorého videnia ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujeme Janka. Bolo to skvelé. Už sa teším na ďalšie podobné stretnutia ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bylo to božské, nadpozemské, mimo tento svět. Nedá se to popsat. Kdo byl, pochopí. Janko, moc děkuji. Moc.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niezwykłe spotkanie. Denisa to pięknie ujęła: ARTSOUL NIRVANA. I tak właśnie było. Niesamowicie twórczy czas w towarzystwie niezwykłych osób. Dziękuję <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baby ste božské! A vytvorili ste krásne diela... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fantastyczne prace powstały - nie umiem się naoglądać, gdyż taka różnorodność technik. Zazdroszczę Wam tego wspólnego tworzenia - widać,że atmosfera była cudowna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úplně mě atmosféra setkání pohltila, vytvořily jste skvělé projekty. Je mi líto, že mně nevyšla účast...život si to nalinkuje podle sebe...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzerá že ste si to krásne užili a pekné dielka vytvorili, dúfam, že podobné akcie budete ešte robiť, bo by som sa rada pridala, keďže mi to tentokrát nevyšlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I want to be there so much! Wow, what amazing creations!

    OdpovedaťOdstrániť