streda 5. augusta 2015

Menej je niekedy viac


Už ste niekedy pracovali na miniatúrach? Je to zložité, lebo namiesto prstov treba mnohokrát použiť pinzetu  a o lepení radšej pomlčím. Výhodou takýchto projektov je minimálna spotreba materiálu, často sú to zvyšky papiera či textilu a pár ozdôbok. Proces výroby je zdĺhavý už kvôli samotnej miniatúrnej veľkosti, ale ak sa vyzbrojíte dávkou trpezlivosti, dá sa to zvládnuť s úsmevom.




Ja som sa rozhodla recyklovať zápalkovú krabičku. Použila som na ňu len štyri kovové ozdoby a retiazku, základ je ozdobený kúskami plátna, papiera, starej knižky, látky a washi pásky.
Krabička je tak trochu "sew", užila som si šijací stroj a textil. Bože, keby moje profesorky zo strednej vedeli čo šijem!





Plátno na krabičku aj všetky textilné drobnosti vrátane gázy som upravovala sprejmi Lindy´s Stamp Gang v odtieňoch Gossamer GoldShabby Turbine Teal a Tibetan Poppy Teal.




Vovnútri je vložený malý notes, ktorý má vnútorné stránky z ručne vyrobeného papiera. Nie je to klasický notes, do ktorého je možné veľa písať, ale informácie ako napr. telefónne číslo či e-mail sa na stránky určite vmestia.



Prajem vám všetkým krásnu tyrkysovú stredu!



12 komentárov: