štvrtok 13. októbra 2016

ATC "Niby nic a jednak"


 Témou októbra na ArtGrupa ATC sprevádza tentokrát Marysia. Treba sa zamyslieť nad spomienkou, ktorá nám ostala v pamäti napriek tomu, že to bola len maličkosť alebo trvala len chvíľu. Len detail v našom živote, a pritom taký dôležitý. Pre mňa to bol zvuk, ktorý v Prahe už očaril nejedného návštevníka. Obdivujem umenie pána Pintu, vynikajúceho speváka a saxofonistu. V mojom srdci tento zvuk zostal a zakorenil. Preto som sa rozhodla pre vytvorenie ATC so zachytením tejto atmosféry.

Tematem pazdziernika na ArtGrupie ATC prowadzi tym razem Marysia. Potrzebne pomyslec o wspomnieniu, które zostalo nam w pamieci, choć byla to ulotna chwila albo jakis drobiazg. Tylko maly szczegól w naszym zyciu i jednak wazny. Dla mnie byl to dzwiek, ktory w Pradze oczarowal nie jednego gościa. Podziwiam sztuke pana Pintu, świetnego piosenkarza i saxofoniste. Ten dzwiek zostal w moim sercu i sie zakorzenil. Dlatego zdecydowalam sie stworzyc ATC uchwycic ten klimat.


11 komentárov:

  1. Fantastyczne ATC :) Po prostu brak słów:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka pekné, určite to bola veľká spomienka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Zuzka, a nielen spomienka taká všeobecná, pán Pinta mi zaspieval dokonca :) Dobrého človeka poznáš na prvý pohľad!

      Odstrániť
  3. Janeczko, uchwyciłaś cudownie niezwykły klimat.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. o matko!!!! jakie cudne - bardzo Ci dziękuję!!! to jest dokładnie to o co mi chodziło - dokładnie w punkt!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uwielbiam! Cudowne tło stworzyłaś pod tę historię!

    OdpovedaťOdstrániť