pondelok 27. júla 2015

To the moon & back

Rada využívam materiály, ktoré pôvodne slúžili na niečo úplne iné než na tvorenie. Rada ich pokrývam farbami a médiami, dávam im druhý život a robím ich výnimočnými, hoci na prvý pohľad sú to smeti a často ich vyhadzujeme.
A tak som vytvorila obrázok. Pardon... najprv sme zjedli sardinky z konzervy :)

I like using materials which were originally designed for something else. I like altering those things, giving them second life and make them very special, even if I thought to through them out first.
I created some frame. Pardon... firstly we ate sardines from this metal can :)




Vyčistila som ju, nechala som si aj otvárač, ktorý bol pripevnený k viečku a teraz slúži ako vešiačik.
Na celú konzervu som naniesla vrstvu bieleho gessa a nechala vyschnúť. Pomaľovala som ju farbami Silks a nalepila dovnútra papierové pozadie. Ozdobila som ho potrhaným starým papierom z knižky a aj vzorovaným hodvábnym papierom.

To begin, I cleaned metal can keeping the opning as hanger. I covered my frame with white gesso and dried. I painted all with Silks. I sticked some paper bits inside the can to create my background. I used some pages from old book and silk paper.



Nalepila som mikroguličky a zafarbila som ich taktiež farbou Silks v odtieni bolivian blue. Milujem tú farbu a používam ju takmer všade.
Aby som vytvorila fľaky na papieri aj konzerve, použila som spreje Lindy´s Stamp Gang.
Krídelka vznikli taktiež z knižky, na stránku som odtlačila pečiatku a vystrihla ich v dvoch vrstvách, aby som dosiahla 3D efekt. Na krídelká som nalepila kovovú dekoráciu.

I added some micro beads which I coloured with Silks (Bolivian Blue) - I love this colour, it's my favourite colour which I use in most of my projects.
To create some stains I used sprays from Lindy's Stamp Gang.
Little wings came from a stamp. I stamped two sets which I cut out to create dimensional effect. I added small metal embellishment in the middle.




Celok som potrela s pomocou prsta zlatou pastou Inka Gold a pridala som nálepku s nápisom.
Vešiačik som prilepila dozadu a dielo je hotové :)

Konzervy krásne vyzerajú aj ako rámiky, preto môžete pokojne požiť namiesto ozdobného papiera vovnútri nejakú fotografiu... bude to určite vyzerať fantasticky!

I coloured all with Inka Gold and added some stcker with wording. Hook on the back and picture frame is ready.
Cans are great for frames, you can add some photographs in the middle too and it will look great !









6 komentárov: