piatok 26. septembra 2014

A new beginning


Dlho som premýšľala nad témou challenge na blogu 7 Dots Studio - Nový začiatok. Pre pár ľudí známa téma, denne padajú a znova začínajú. V škole, v práci, v rodine... Nový začiatok je však aj počatie dieťaťa. Jeho vývoj v maternici, jeho reakcie na zvuky, dotyky, slová. Ešte nie je narodené a už miluje! A tá zložitá cesta, aby na jej konci uvidelo svoju mamu - to je tiež "new beginning".

Dlugi czas myslalam o temacie challenge na blogu 7 Dots Studio. Nowy poczatek. Dla pare ludzi znajomy temat, codziennie upadaja i znow zaczynaja. W szkole, w pracy, w rodzinie... Nowym poczatkiem jest i poczecie dziecka. Jego rozwój w macicy, jego reakcja na dzwieki, dotyky, slowa. Jeszcze sie nie urodzilo i juz kocha! I ta ciezka droga, zeby zobaczyc na jej koncu swoja matke - to takze "new beginning".





Credit:
paper Domestic Goddess White Apron by 7 Dots Studio, gesso & modeling paste white by Lefranc & Bourgeois, stencil Measured by Tim Holtz, Moon Shadow Mist (Buccaneer Bay Blue, Gossamer Gold) by Lindy´s Stamp Gang, aquarelle ink Ecoline white by Royal Talens, stamp dot backround by Tim Holtz, embossing powder gold by Docrafts, metal embelishments Ingvild Bolme, flair button (Moon Shine col.) by 7 Dots Studio, gold leaves by Scrapberry´s, paper Keepsakes by Pin Paislee


13 komentárov:

  1. Wow this is awesome! I love it!! Thank you so much for playing at 7 Dots!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. what a beautiful and great idea you had here !!! i am fan of this idea and and of your layout ! Thank you for playing with us at 7Dots Studio!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yes, like the girls said, the idea of using this photo and theme for your page is FANTASTIC.
    I love it! I also like your mixed media background and the colour combo!! Thanks for joining us at 7 Dots!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Thank you for your kind words, Melenia!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Your work is so lovely! Please come & play along with us at Scrap Around The World. I would love to follow your blog - if I could if you get blog lovin' or email subscription please let me know :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Piękna praca i piękna myśl...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Awesome page!! love it! thank you so much for joining us at 7Dots!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow!!!!!!!!!! Amazing layout!!!! Thanks for playing along with 7Dots Studio!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. This is a piece of art! So amazing and eye-catching! Love the golden details, too! Thank you for joining us at 7 Dots Studio!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Breathtaking layout! Amazing!
    Thank You so much for joining us at 7 Dots Studio!

    OdpovedaťOdstrániť