štvrtok 17. apríla 2014

Mixed media box

Vítam vás,

dnešný príspevok je tak trochu o recyklácii starých štetcov (vyschnutých, nepoužiteľných a podobne). Použila som ich na ozdobenie drevenej krabičky, v ktorej si schovávam svoje vankúšiky na pečiatkovanie, aplikátory a akrylové bloky. Papiere od UHK Gallery z kolekcie Winter is coming sa na to výborne hodia, pretože je možné ich upraviť v akejkoľvek koloristike. Maľovaním, tupovaním, sprejmi... papiere majú v sebe ukryté tajomstvo :) Na prvý pohľad vyzerajú ako obyčajné, ale na jednej strane každého z nich je ukrytý vzor, ktorý sa ukáže len čo sa ho dotknete farbičkami. Úžasné, že? 

Witam wszystkich,

dzisiejszy post jest troche o recyklingu starych pedzli (suchych, nie do uzycia itp.). Uzylam ich do ozdobienia drewnianego pudelka, w ktorym przechowywam swoje poduszki do stemplowania, aplikatory i bloczki akrylowe. Papiery od UHK Gallery z kolekcji Winter is coming swietnie sie sprawdzaja, mozna ich róznie kolorowac. Malowaniem, tuszowaniem, sprejowaniem... papiery maja w sobie ukryta tajemnice :) Na pierwszy rzut oka wygladaja jak zwykle papiery, ale na lewej stronie kazdego jest ukryty wzor, ktory sie pojawi, kiedy tylko dotkniecie go farbami. Cudowne, prawda?





Credit:
papers Winter is Coming Wheel of Fortune & Song of Ice by UHK Gallery, butterflies brown by UHK Gallery, vintage trinkets by Prima Marketing, jeans plate Ingvild Bolme, burlap twine, flowers by Prima Marketing, stamps by 7 Dots Studio, stamp Script by Wycinanka, color shine bronzer Pink Paislee, Perfect Pearl Mists heirloom gold by Ranger, Alcohol Ink rust by Ranger, multi-medium gloss by Ranger, Silks acrylic glaze Iridescent Gold, Izink gold by AladinE, mask Check by Prima Marketing, Resist Chalk Edger (rusty keys, dark rust, rusty bucket) by Prima Marketing, Distress Ink Pad wild honey by Ranger, water colours, colour aguarelle raw umber, yellow ochre & burnt sienna by Lefranc & Bourgeois, die-cuts by Wycinanka, water pipe part Ingvild Bolme, cotton lace

2 komentáre: