piatok 7. marca 2014

Sadness

Do perfektnej emocionálnej challenge Mixed Media Place na tému "Smútok" som pripravila layout z ozajstnej hĺbky mojich pocitov. Takto nejako (bárs aj romanticky) si predstavujem tento pocit ja.
Vzor pavučiny z pozadia som podčiarkla ešte prešívaním papiera, celý LO je v tmavých, sivo-čierno-fialových tónoch. 



Do emocjonalnej challenge Mixed Media Place na temat "Smutek" stworzylam layout z prawdziwej glebi moich uczuc. Wlasnie tak (choc i romantycznie) wyobrazam sobie to uczucie. Wzór pajeczyny z tla podkreslilam jeszcze szyciem papieru, caly LO zrobilam v ciemnej, szaro-czarno-fioletowej tonacji.




Credit: 
Papers: collection Laboratorie by Tim Holtz, lace white, stamps Illumination by 7 Dots Studio, die-cut bird cage by Anemone, acrylic colour black & white by Lefranc & Bourgeois, gesso white & black by Ranger, embossing powder Black sparkle by Ranger, Alcohol Ink Eggplant by Ranger, Glimmer Mist Silver Sugar Tattered Angels, flowers by Prima Marketing & Docrafts, Pigment Izink Amethist by AladinE, stamp Script by Wycinanka

Všetkým prajem nádherný víkend!
Zycze wszystkim milego weekendu!

11 komentárov:

  1. Jani, Ty si majsterka svojho remesla, ... neviem ako inak by som to vyjadrila, ... skutočne dokonalá práca. Papa a peknú jar plnú energie. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem, Gabi, rovnako prajem krásnu jar!

      Odstrániť
  2. love the colours and the composition, so emotional

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Przepiękna praca! Uwielbiam takie klimaty :) Zdjęcie rewelacyjne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. georgous work in background a good interpretation of sadness

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toto je neuveriteľne nádherné..pozadie, farby, ako celok to všetko nádherne ladí..vau

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh my. be still my heart. This is absolutely gorgeous! Thank you so much for joining the Mixed Media Place challenge!

    OdpovedaťOdstrániť