utorok 11. októbra 2016

Mrazivá výzva


Pozývam vás na blog UHK Gallery, kde sa dnes začala nová výzva s voňavou kolekciou Winter in Avonlea. Táto farebnosť je podľa mňa prekrásnou sviatočnou voľbou. Témou sú preto vianočné pohľadnice. Je to ešte skoro? Vôbec nie! Scraperky vedia, že pohľadnice treba pripraviť vopred, doladiť každý detail. Nie sú záležitosťou jedného týždňa, preto uvažovať nad nimi v októbri vôbec nie je prehnané. Mojou inšpiráciou je táto:

Zapraszam na bloga UHK Gallery, gdzie dzisiaj rozpoczelo sie nowe wyzwanie z pachnaca kolekcja Winter in Avonlea. Ta kolorystyka moim zdaniem jest przepieknym swiatecznym wyborem. Tematem sa kartki swiateczne. Zawczesznie? Wcale nie! Scraperki wiedza, ze kartki potrzebne robic wczesnie, dobrac szczegoly. To nie sprawa jednego tygodnia, dlatego myslec o nich podczas pazdziernika wcale nie jest przesada. Moja inspiracja taka:


Určite si však nenechajte ujsť aj pohľadnice dievčat z design teamu UHK Gallery a vytvoriť aj tú svoju - neopakovateľnú, mrazivú a zároveň sviatočnú. Držím palce!

Pewnie zerknijcie na bloga, tam mnostwo inspiracji od dziewczyn z DT UHK Gallery i stworzcie sobie wlasna kartke . niepowtarzalna, mrozna i jednoczesnie swiateczna. Trzymam kciuki!



1 komentár: