nedeľa 25. mája 2014

Brother´s love

Trochu som tentokrát šantila s pozadím. Je zložené z dvoch vrstiev papiera, ďalšej vrstvy papiera narezaného na pásiky a dotvorené gessom, akrylovými a akvarelovými farbami, pečiatkami a tagmi. Fotka má už 38 rokov. Tipovali by ste, že to malé dievčatko som ja? :)

Tym razem troche poszalalam z tlem. Jest z dwuch warstw papieru, kolejnej warstwy papieru pocietej w paski i uzupelnione gessem, farbami akrylowymi i akwarelami, stemplowaniem oraz tagami. Zdjecie sprzed 38 lat. Powiedzialibyscie, ze ta mala dziewczynka to ja? :)


Kolekcie UHK Gallery jednoducho zbožňujem a to nielen vo forme papierov, páči sa mi možnosť používať jednotlivé prvky z nich.

Kolekcje UHK Gallery po prostu uwielbiam i to nie tylko w formie papierow, podoba mi sie uzywac i elementow z nich.


Škvrny, škvrnky... bez nich to jednoducho u mňa nejde :)
Plamy, plamki... bez nich po prostu ja nie moge byc :)


Credit: paper My Dear Watson Evidence by UHK Gallery, paper Winter is coming Song of Ice by UHK Gallery, paper Winter is coming Letter from Home by UHK Gallery, tags 75 cents by Kaisercraft, chipboard-tag Secret Garden by Graphic 45, flower by Prima Marketing, brads Doliny teczy, metal door sign Prima Marketing, die-cuts Wycinanka, foam alpha by American Crafts, stamp "krásne spomienky" by Lucia Barabas Design, tag & element Moriarty by UHK Gallery, stamp Secret Garden by Graphic 45, stamp ruler by AladinE, stamp script by Wycinanka, gesso white by Ranger, acrylic paint Dabber aqua by Ranger, acrylic paint turquoise, green by Lefranc & Bourgeois, coffee, alkohol ink aqua by Ranger, alcohol ink rust by Ranger, seam binding peacock, photo of me & my brother 

1 komentár: